Meer dan advocaat alleen

Joan Snikkenburg - Den Haan

Joan Snikkenburg - den Haan, advocaat, scheidingsmediator en overlegscheidingsprofessional.

Als ondernemer weet ik dat bij de echtscheiding van een ondernemer meer komt kijken dan alleen de ontbinding van het huwelijk. Ik heb inmiddels ruime ervaring opgedaan met scheidingen waarbij één of meer ondernemingen zijn betrokken. Graag sta ik u bij, en zo mogelijk ook uw partner, in een echtscheiding of verbreking samenleving.

Naast familierecht houd ik mij bezig met andere aspecten van het familierecht (zoals alimentatie) en met het erfrecht. Wanneer er een dierbare overlijdt kan er veel op u afkomen. Vaak spelen emoties een grote rol maar er kunnen ook vragen of problemen spelen rondom de afwikkeling van de nalatenschap. Heeft u vragen over de afwikkeling van een nalatenschap dan kunt u contact met mij opnemen.

Bereikbaar

e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sietske Verbraak - Koorn

Sietske Verbraak - Koorn, advocaat, scheidingsmediator en overlegscheidingsprofessional.

Als je uit elkaar gaat kom je voor moeilijke keuzes te staan. Het is dan belangrijk weloverwogen en efficiënte beslissingen te nemen. Met mijn brede kennis help ik u de verschillende te regelen zaken in kaart te brengen. Daarna is het mogelijk te zoeken naar passende oplossingen. Ik vind het belangrijk creatief te zijn en te denken in mogelijkheden, dat levert vaak nieuwe perspectieven op. Uiteindelijk moet er een gedegen en toekomstbestendige afronding komen.

 

 

 

Bereikbaar

e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.